esmaspäev, 26. oktoober 2009

Nädal -18, E

Kiire Klifurhusidi külastus. Kuna kergelt imelik haiguseelne tunne oli, püüdsin ettevaatlik olla. Jõudsin natuke enne avamist kohale ja tegin kõrvalolevas Utilifi poes aega parajaks. Ühel müüjatüdrukul olid karabiinid.. kõrvarõngasteks!!

Ronisin vastavalt plaanile natuke lihtsamaid radu, sh paar sellist, mida varem pole märganud. Üks suht lihtne rada on päris hea, pikalt negatiivi, aga päris head nukid. Esimesel korral tegin toore jõuga ära, hiljem enam mitte. Nii et seal saab siis harjutada.

Vana sõber roheline rada ajas jätkuvalt vihale. Nägin kuidas üks 13-14 aastane poiss selle ilusti ära ronis. Ise ei saa. Krm, ma ei mõista seda.. Ja paar suht algajat islandlast tegid ära selle boulderingiprobleemi alguse, mis mulle tundus liiga keeruline, et pikemalt proovidagi. Midagi pole teha, kui saalis pole sõpru, kellega vahepeal niisama lobiseda, siis kipub bouldering pigem negatiivset emotsiooni tekitama, mis pole muidugi hea.

Lõpetuseks tegin täna jälle fingerboardi sessiooni ja siis natuke hantlitega harjutusi. F-board ajab ka natuke vanduma, kumeral serval ei taha sõrmed ikka eriti püsida. Teine probleem on see, et ma ei suuda sekundeid vist ise õigesti lugeda. Käed igatahes päris ilusti pakud.

Tegevus: ronimine (bouldering)
Kestus: 50 min - aga seda ilma eriliste pausideta

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar