teisipäev, 10. november 2009

Nädal -16, T

Tegin täna ettevaatliku jooksuotsa. Sompus ilm, +4C, aga higi voolas miskipärast ojadena. Muidu kõik tavapärane. Perlani metsa ja tagasi. Leidsin oma pulsikellast sellise lehe, mis näitab iga treeningu summaarseid numbreid. Väga hea, see säästab mind pulsikella ja arvuti ühendamisest. Panin tagantjärgi kõigile jooksudele pulsi ja kalorite info juurde.

Tegevus: jooks (sörk)
Kestus: 38 min 30 sek
Distants: 6.7 km
Pulss: keskmine 157, max 181 (koju tagasituleku viimane tõus)
Kaloreid: 408

2 kommentaari:

  1. Hmmm, huvitav kas pulss ja kalorid on oluline näitaja, kas sa oled hinnanud, kuidas nende näitajad on ajas muutunud või ??? Noh, et kas nendele tasuks tähelepanu pöörata ... saan aru, et sa oled siiski regulaarse jooksmisega endal pulsi madalamaks saanud - see on ju selgelt positiivne märk aga muidu ...?

    VastaKustuta
  2. Ma sellepärast hakkasingi neid üles kirjutama, et aru saada, kuidas need liiguvad. Vähem kui neli nädalat trenni on ilmselt liiga lühike aeg, et järeldusi teha - pigem mõjutab rohkem näiteks see, kas ma ronin Perlani mäe otsa või jooksen lihtsalt ümber lennujaama.

    Aga pikema aja jooksul oleks huvitav vaadata küll, kuidas pulss muutub.

    Maksimumnäidud on müstika. Pulsikell näitab vahel imenumbreid, nii et neid ma eriti usaldada ei saa. 180 tundub reaalne, aga 220, nagu mõnel päeval on, on selgelt vale. 220 jaoks pean ma paarsada meetrit täiega jooksma.

    Kalorid on lihtsalt selleks, et näidata, kui palju tööd treeninguga tehti.

    VastaKustuta