neljapäev, 8. aprill 2010

Nädal 6, N ja jutustus psühholoogilise ettevalmistuse olulisusest.

Pidades natuke iseenda ja Grithiga (kes on vastava ala spets) aru, jõudsin järeldusele, et päris ära lõpetada jooksmist ei ole ka tark tegu. Samas tundub, et Galloway plaan murrab mul natuke konti praegu.
Edasine kava on väga lihtne - käia kaks korda nädalas jooksmas, umbes sama pikalt nagu nädala sees senigi, aga joosta muru peal.

Hommikul olid veel muud mõtted ja plaan üks parajalt pikk soolomatk teha. Põhiküsimus oli ilmas, mis ei olnud päris ideaalne. Hommikul oli näha, et asi oli isegi hullem, kui õhtul arvata võis, nii et oleksin pidanud uue ilmateateni kodus magama, et siis üldse mitte kuskile minna, või ikkagi minna ja olla valmis selleks, et päeva alguses on kohe eriti paha ilm. Aga ma olin kärsitu ja mõtlesin, et vara väljaminek on hea ja vaatasin autoaknast seda eriti halba ilma, mille seest mäed välja ei paistnud. 50 km järel, kui jõudsin kohta, kust eesmärgiks olev mäestik paistis,  ei olnud midagi head näha. Arvates, et ilmateade on kapitaalselt vale olnud, läksin koju tagasi. Tagasiteel muidugi natuke midagi hakkas taevas sinetama, nii et pidasin mitu korda auto kinni ja vaatasin seda sinetamist, aga seda oli ikka liiga vähe. Ma arvan, et oleks ma kaks tundi hiljem startinud, oleks seda sinetamist siiski nii palju olnud, et ma oleks mäeni välja sõitnud ja siis poleks ronimata saanud jätta. Päeva edenedes veel ilmaennustust jälgides tundus, et midagi ilusat poleks näinud, aga ära käia oleks saanud. Aga oleks on oleks on oleks.

Õhtul läks linnas lausa soojaks, + 7C. Käisin siis nüüd jooksmas, endiselt minutiliste käimispausidega. Muru peal joosta oli täitsa hea.

Tegevus: mõtete mõlgutamine ja jooks (sörk)
Kestus: terve päev ja 45 min
Distants: 100km ja 7km
Pulss: ??? ja 163
kcal: 10l bena ja 464

Täpselt kaks nädalat eelmisest jooksust.
Kaks tähelepanekut - painduvus oli kohe üllataval hea pärast jooksu. Imelik. Teiseks tundub, et kui varasem jooksmine aitas natuke pekki vähendada, siis kaks nädalat mittesporti ja kaheksatunniseid magistritöö kirjutamise maratone magusa kohviga on seitsmepenikoormasaabastega teises suunas viinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar