esmaspäev, 28. aprill 2014

Mai 1. nädal

Jah, kalendris on veel aprill, aga sellel nädalal on juba maikuud rohkem, kui aprilli ;)

E
Jooksmas. Ilm üllatavalt jahe. 12km, 63min.

T
Laisklemine!

K
Ronimas. Osa seina oli võrgupunujate poolt hõivatud ja rahvast oli ka omajagu, nii et midagi väga eksootilist proovida ei saanud. Ronimine suht keskmine..

N
Alpinistide kevadjooks - nagu selgus, siiski 11., mitte 10. esitus. Ma isiklikult kahjuks täpselt ei teagi, kas 4. või 5. osalemine.
Seekord oli jooksmiseks sobiv pilvine ja jahe ilm, taevast midagi alla ei sadanud. Kogu rada oli kuiv, laudteesid/treppe oli juurde tekkinud ja sellest tulenevalt liikumiskiirus paranenud. Või on äkki ka ikka trenni rohkem tehtud, kes seda teab. Igatahes 31km 3:09. Eelmise aasta märkmed näitavad, et siis oli aeg 3:45. Seekord ei tulnud ühtegi villi - ei teipinud, aga uued jooksujalatsid on lihtsalt nii head.

Täiendus: Kauri tänuväärselt põhjalik kajastus, mis annab ülevaate ka minu jooksust, liikusime praktiliselt koos.

R
Lasnas. Keskmiselt rahvast, keskmine ronimine..

L
Astangul. Harjutame kolmekesi EMVks. Kahjuks nii tõepäraselt, et A raja simulatsioonil kukubki ülevalt suur lahmakas kivi, nagu legendis kirjas. Aga ei kuku ta mitte köit pooleks, vaid julgestajale vastu kätt. Minut valugrimasse ja luude-liigeste kontroll ning üritus võib jätkuda.

P
Vanakal. Mei demonstreerib uutele alpinismihuvlistele, kuidas seongus liikumine tegelikult käib. Külm.

2 kommentaari:

  1. :) tubli Madis, mis ikka rohkem innustaks kui progress, järgmine kord siis alla kolme:)

    VastaKustuta
  2. Jah Tõnis, meie ees liikunud grupp lõpetas 2:58ga. Ja kõige ees lidunud noormees 2:32 vms. Ma arvan, et ca veerand tundi parandust võib panna kuiva maapinna arvele ja veerand tundi heade jalanõude arvele.
    Aga üldiselt - miks mitte veel kiiremaks saada. Viimased poolteist aastat on varasemast paremini trenni tehtud, ehk õnnestub seda joont hoida.

    VastaKustuta