neljapäev, 5. mai 2016

Mai 1. nädal

T 03.05

Kuna jooksmist on vähe olnud, siis Kangru päevakule tuli lihtsalt minna. Jooksin võidu ühe valgetes linnapükstes härraga, kes jalutas/sörkis punktidesse otse. Mina ringiga. Tulemus oli sama. Üks rumal teevalik ja üks suurem möödapanek orienteerumisega jätsid mind tema vastu enne viimaseid punkte veidi kehva seisu. Eel-eelviimasesse minnes tegi aga ka tema nähtavasti mingi vea, sest enam ma teda ei näinud (oleks pidanud olema edasi-tagasi jooksmise ots). Nägin alles finišis, mitu minutit pärast lõpetamist. Koht ei midagi hiilgavat, aeg ka mitte. Aga trenn oli OK. Maastik pigem ebameeldiv - oksi ja kände täis raiesmikud.

N 05.05

Ees kummitab palava ilmaga peetav Tartu jooksumaraton ja seni on kilomeetreid vähe.. tegin tavalise Pirita otsa, 61min 11.5km. Ilm suvine, ehkki veidi tuuline. Mõnus!

P 08.05

Palav on. Esimesel kilomeetril oli kõigil nahk ligemärg. Osad jooksid tiigrikostüümis, osad ülikonnas. Kole. Endal oli 1.5L vett seljas, millest ära kulus umbes pool. Esimesed 11km jooksin Marisega koos väga rahulikult, edasi veidi kiiremini - kuigi umbes kolme kiirema kilomeetri järel see kiirus kippus kaduma. Finishis 2:17ga, ehk 10min aeglasemalt, kui aasta tagasi. Tänu rahulikumale tempole ja joogivarule oli palju inimlikum minek. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar